A szabályok tesztelve, döntések várhatóak

07:19 | 2018. 20.
A szabályok tesztelve, döntések várhatóak
A FINA égisze alá tartozó versenyeken tesztelt szabályok tapasztalatainak feldolgozása zajlik, hogy a decemberi kongresszuson döntések születhessenek. dr. Molnár Tamás szerint jó irányba mozdultak el, ugyanakkor az olimpiai kényszer szülte 11-es csapatokkal csínján kell bánni.

„Nagy volt a tűz, a lelkesedés és a bizonyítási vágy a játékosokban"

14:05 | 2018. 19.
„Nagy volt a tűz, a lelkesedés és a bizonyítási vágy a játékosokban
Märcz Tamás tegnap este az MTVA stúdiójában járt, ahol az M1 Ma este című műsorának vendége volt. Férfiválogatottunk szövetségi kapitánya beszélt többek közt az Európa-bajnokság kudarcairól, az azóta történt változásokról és a berlini Világkupa-győzelemről is.

Elnöki reakció

20:50 | 2018. 17.
Elnöki reakció
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az alábbi szavakkal reagált a tv híradóknak, a különböző médiumokban megjelent hírekre és az általuk kialakult helyzetre.

Mozaikkockák tükrében

20:02 | 2018. 17.
Mozaikkockák tükrében
A Märcz Tamás irányította férfiválogatott a berlini Világkupán meccsről meccsre jobb játékot nyújtva aranyérmet nyert – 1999 után ünnepelhettünk sikert ezen a tornán. Csapatunk a nyáron megjárta a hadak útját, így kifejezetten bíztató a múlt heti produkció. Szubjektív írásunk következik.

A Miskolc és a Pécs jutott az utánpótlás felsőházba

14:45 | 2018. 17.
A Miskolc és a Pécs jutott az utánpótlás felsőházba
Az elmúlt hétvégén lejátszották a Fiú Országos Utánpótlás Bajnokság felsőházi, valamint alsóházi kvalifikációis tornáit, melyeknek Tatabánya és Pécs, valamint a Margitsziget és Kecskemét adott otthont.
...