„Minden mérkőzésen bizonyítsanak!”

12:25 | 2018. 21.
„Minden mérkőzésen bizonyítsanak!”
A Margitszigeten a teljes Világkupa-keret megkezdte felkészülését a berlini viadalra. Az ifik vb-bronzához gratuláló Märcz Tamás azt várja a játékosoktól, hogy megmutassák azt, amire igazán képesek.

Ők utaznak a leány ifjúsági világbajnokságra

08:10 | 2018. 21.
Ők utaznak a leány ifjúsági világbajnokságra
A dr. Faragó Tamás, Petőváry Zsolt kettős kijelölte a jövő héten kezdődő belgrádi vb-n küzdő csapatot.

„Azt hittem nem fogok sírni, de bevallom őszintén, elérzékenyültem!"

12:45 | 2018. 20.
„Azt hittem nem fogok sírni, de bevallom őszintén, elérzékenyültem!
Világbajnokságot szerettek volna nyerni, ám egy hajszállal lemaradtak a döntőről. A csapat azonban talpra állt és őrült csatában legyőzve Szerbiát, bronzéremmel és megannyi csodálatos élménnyel zárta az egyhetes, szombathelyi ifjúsági világbajnokságot. Örömszavak a főszereplőktől, korosztályuk utolsó világversenyéről.

„Nagyon akartuk ezt a győzelmet!"

20:25 | 2018. 19.
„Nagyon akartuk ezt a győzelmet!
Horváth János csapata a bronzmérkőzésen 14-13-ra legyőzte Szerbia válogatottját, így a magyar válogatott a dobogó harmadik fokán végzett a szombathelyi ifjúsági világbajnokságon. A fiatalok kapitánya bronzéremmel a nyakában, elcsukló hangon értékelt honlapunknak.

Világbajnoki bronzérmes a magyar válogatott!

16:30 | 2018. 19.
Világbajnoki bronzérmes a magyar válogatott!
Hatalmasat harcolt egymással a házigazda magyar válogatott és Szerbia nemzeti együttese a szombathelyi ifjúsági-világbajnokság bronzmérkőzésén, ám a hajrát Horváth János legénysége bírta jobban. A magyar csapat 14-13-as győzelmével a dobogó harmadik fokán zárta a világbajnokságot!
...