Húszgólos meccsátlag: ismét pazar volt a Volvo-víkend

13:45 | 2014. 10.
Húszgólos meccsátlag: ismét pazar volt a Volvo-víkend
Három nap, több mint kétezer néző a helyszínen, 142 gól, nagyszerű hangulat egy aprócska, valóban nem jelentős szépséghibával: Szerbia 2009-hez hasonlóan megint megelőzte a magyar válogatottat – a VIII. Volvo-kupa összképe azonban minden szempontból pozitív.

VIII. Volvo Kupa, Szolnok - Magyar–szerb csaták: újabb felvonás

15:50 | 2014. 5.
VIII. Volvo Kupa, Szolnok - Magyar–szerb csaták: újabb felvonás
Február 7. és 9. között a vadonatúj szolnoki Vízilabda Arénában rendezik a VIII. Volvo Kupát, amelyen a világbajnoki címvédő magyar válogatott Szerbia, az Egyesült Államok és Németország együttesével mérkőzik.

Hat barcelonai világbajnok a Theodora Magyar Kupa négyes döntőjén

14:30 | 2013. 7.
Hat barcelonai világbajnok a Theodora Magyar Kupa négyes döntőjén
Ismét fantasztikus küzdelmekre van kilátás a Theodora Magyar Kupa négyes döntőjében, mind a férfiaknál, mind a nőknél. A november 15-17-én esedékes vízilabdaparádé igazán méltó nyitóeseménye lesz az új szolnoki Vízilabda Arénának.

MVLSZ Közlemény

13:08 | 2013. 21.
MVLSZ Közlemény
A Magyar Vízilabda Szövetség sajnálattal értesült arról, hogy az egyik jelentős közösségi oldalon a sport és a vízilabda sportág szellemiségével teljesen összeegyeztethetetlen bejegyzéseket tesz egy olyan felhasználó, aki megtévesztő módon saját profiladatai között az MVLSZ-t említi munkáltatójaként.

Vodafone-kupa: az eddigi legfontosabb mérkőzések következnek

18:17 | 2013. 8.
Vodafone-kupa: az eddigi legfontosabb mérkőzések következnek
A vízilabdás nyár hazai fénypontja, mint mindig, ezúttal is a Vodafone Kupa a Margitszigeten. Július 12. és 14. között a szurkolók élőben láthatják Benedek Tibor szövetségi kapitány új válogatottját, amely számára ez az utolsó komoly erőpróba a barcelonai világbajnokság előtt.
...