A vízilabdás nyár hazai fénypontja: idén ötödször Vodafone Kupa a Margitszigeten

16:38 | 2015. 30.
„A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést” – jelentette be kedden Dr. Beck György a Vodafone Magyarország, és Dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. Mint mondták, a hosszú évek óta tartó sikeres együttműködés keretében rendezik meg július 9-11. között a hagyományos Vodafone Kupát, amely a magyar férfi vízilabda válogatott számára az utolsó jelentős, többnapos felkészülési torna lesz a kazanyi vizes világbajnokság előtt.

Theodora Magyar Kupa - sajtóközlemény

08:42 | 2014. 2.
Theodora Magyar Kupa - sajtóközlemény
Az Eb-ezüstérmes férfiválogatott minden tagja vízben lesz Theodora Magyar Kupa négyes döntőjén!

50 nap a rajtig - bemutatkoztak az Európa-bajnokság nemzeti támogatói

10:58 | 2014. 26.
50 nap a rajtig - bemutatkoztak az Európa-bajnokság nemzeti támogatói
Ötven nappal a budapesti vízilabda Európa-bajnokság rajtja előtt sajtótájékoztató keretében mutatták be a szervezők a kontinensviadal nemzeti támogatóit, így a Magyar Villamos Művek Zrt.-t és a Közgép Zrt.-t, valamint a beszállítókat. Az eseményen először hangzott el a Kovács Ákos által komponált Eb-szignál.

Indul a bajnoki rájátszás a férfi ob I-ben

10:39 | 2014. 17.
Indul a bajnoki rájátszás a férfi ob I-ben
A Szolnoki Dózsa-Közgép–RacioNet-Honvéd mérkőzéssel pénteken elkezdődik a férfi vízilabda-bajnokság 2013-14-es szezonjának felsőházi rájátszása, másnap pedig az ZF-Eger és a Diapolo-Szeged csatázik. Az elődöntők az egyik fél harmadik győzelméig tartanak.

Húszgólos meccsátlag: ismét pazar volt a Volvo-víkend

13:45 | 2014. 10.
Húszgólos meccsátlag: ismét pazar volt a Volvo-víkend
Három nap, több mint kétezer néző a helyszínen, 142 gól, nagyszerű hangulat egy aprócska, valóban nem jelentős szépséghibával: Szerbia 2009-hez hasonlóan megint megelőzte a magyar válogatottat – a VIII. Volvo-kupa összképe azonban minden szempontból pozitív.
...