Hat barcelonai világbajnok a Theodora Magyar Kupa négyes döntőjén

14:30 | 2013. 7.
Hat barcelonai világbajnok a Theodora Magyar Kupa négyes döntőjén
Ismét fantasztikus küzdelmekre van kilátás a Theodora Magyar Kupa négyes döntőjében, mind a férfiaknál, mind a nőknél. A november 15-17-én esedékes vízilabdaparádé igazán méltó nyitóeseménye lesz az új szolnoki Vízilabda Arénának.

MVLSZ Közlemény

13:08 | 2013. 21.
MVLSZ Közlemény
A Magyar Vízilabda Szövetség sajnálattal értesült arról, hogy az egyik jelentős közösségi oldalon a sport és a vízilabda sportág szellemiségével teljesen összeegyeztethetetlen bejegyzéseket tesz egy olyan felhasználó, aki megtévesztő módon saját profiladatai között az MVLSZ-t említi munkáltatójaként.

Vodafone-kupa: az eddigi legfontosabb mérkőzések következnek

18:17 | 2013. 8.
Vodafone-kupa: az eddigi legfontosabb mérkőzések következnek
A vízilabdás nyár hazai fénypontja, mint mindig, ezúttal is a Vodafone Kupa a Margitszigeten. Július 12. és 14. között a szurkolók élőben láthatják Benedek Tibor szövetségi kapitány új válogatottját, amely számára ez az utolsó komoly erőpróba a barcelonai világbajnokság előtt.

Az Univer Product Zrt. a Magyar Vízilabda Szövetség új támogatója

13:58 | 2013. 3.
Az Univer Product Zrt. a Magyar Vízilabda Szövetség új támogatója
Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója és Dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke szoros együttműködésen alapuló szponzori megállapodást írtak alá. Ennek célja az Univer lokálpatrióta elkötelezettségével a vízilabda, mint a legeredményesebb magyar csapatsportág támogatása, a férfi vízilabda-válogatott feltörekvő tehetségeinek népszerűsítése.
...