A jövő vízilabdasikereit támogatja az OMV Hungária

09:18 | 2016. 24.
A jövő vízilabdasikereit támogatja az OMV Hungária
Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Vízilabda Szövetség az OMV Hungária Ásványolaj Kft.-vel, Közép-Európa meghatározó olajipari szereplőjének hazai leányvállalatával. A Budapest Mariott Hotelben megtartott sajtótájékoztatón Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója aláírta a szerződést, amely szerint a cég a magyar vízilabda utánpótlásának kiemelt támogatója lett.

Huawei: újabb év a magyar póló mellett!

14:35 | 2016. 19.
Huawei: újabb év a magyar póló mellett!
Meghosszabbította együttműködési megállapodását a Magyar Vízilabda Szövetséggel a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója. Az MVLSZ technológiai partnere az Eb alatt jelentette be mindezt, igazolva töretlen bizalmát a sportágban.

A vízilabdás nyár hazai fénypontja: idén ötödször Vodafone Kupa a Margitszigeten

16:38 | 2015. 30.
„A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést” – jelentette be kedden Dr. Beck György a Vodafone Magyarország, és Dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. Mint mondták, a hosszú évek óta tartó sikeres együttműködés keretében rendezik meg július 9-11. között a hagyományos Vodafone Kupát, amely a magyar férfi vízilabda válogatott számára az utolsó jelentős, többnapos felkészülési torna lesz a kazanyi vizes világbajnokság előtt.