NŐI VILÁGLIGA SZUPERDÖNTŐ - AKKREDITÁCIÓ

11:30 | 2019. 24.
NŐI VILÁGLIGA SZUPERDÖNTŐ - AKKREDITÁCIÓ
Kedves Kollégák!

Ismét Budapestre figyel a vízilabda világa. 2019. június 4-9. között a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) a Duna Arénában rendezi a Női Világliga Szuperdöntőt. Az eseményen nyolc csapat száll vízbe: a házigazda magyarok mellett Ausztrália, Egyesült Államok, Hollandia, Kanada, Kína, Olaszország, valamint Oroszország nemzeti együttese.

Az eseményre a sajtó munkatársai a media@waterpolo.hu email címen regisztrálhatnak. Jelentkezési határidő: 2019. május 31., péntek 12:00. A határidőn túl beérkező kérelmeket nem áll módunkban elfogadni!

A regisztrációhoz szükséges:
- a kilátogató újságíró, fotós, videós, stábtagok és a médium neve, a rovat, ill. műsor címe, a megjelenés tervezett ideje
- 1 db arckép jpeg formátumban, minimum 800x800 pixel méretben, (max 2MB)

A sajtóhelyek száma korlátozott, ezért a regisztráció nem automatikus. A FINA és a szervező-bizottság fenntartja magának a jogot, hogy – amennyiben a rendelkezésre álló helyeknél többen jelentkeznek – az akkreditációs kérelmek elfogadásánál a küldő médium hazai és a nemzetközi sajtópiacon betöltött súlya alapján mérlegeljen. A regisztráció elfogadásáról visszaigazoló e-mailt küldünk!

Üdvözlettel,

a Magyar Vízilabda Szövetség médiacsapata
 
Megosztás: