A MARS Magyarország és a Magyar Vízilabda Szövetség együttműködése

16:56 | 2018. 22.
Az Orbit rágógumi, a cég magyarországi leányvállalatának egyik zászlóshajója, a szombathelyi ifjúsági világbajnokságra készülő magyar válogatott új, büszke támogatója lett.
A MARS Magyarország és a Magyar Vízilabda Szövetség együttműködése
„A városban, a buszon, az edzésre menve, a medencében, az öltözőben – egy kósza mosoly mindig segít megküzdeni a mindennapi kihívásokkal. De ki segít megőrizni ezt a magabiztos mosolyt? Az Orbit – mint a Mars Magyarország legfőbb rágógumi márkája – már évek óta önbizalommal teli mosolyokkal kápráztat el minket munkában, szabadidőben és sportban egyaránt. Most itt az idő, hogy ragyogj! – szurkoljunk együtt vízilabdásainkért!”

A tavalyi, felejthetetlen hazai FINA vizes világbajnokság után, ezen a nyáron sem maradunk hazai világverseny nélkül: a Férfi Világliga Szuperdöntője a Duna Arénában kerül megrendezésre, míg augusztus 11-19. között Szombathelyen kerül sor az U18-as világbajnokságra. A fiatalok is éremért, győzelemért ugranak majd medencébe – ez utóbbit kívánja segíteni a MARS Magyarország, amely a csapat hivatalos támogatója lett.

„Az utánpótláscsapataink jelentik a jövőt, nem véletlenül kezeljük őket kiemelten. Nagy boldogság, hogy a MARS Magyarország is így gondolkozik, és támogatja az ifjúsági csapatot” – fogalmazott dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

„Nagy megtiszteltetés nekünk, hogy a legsikeresebb magyar csapatsportág, a vízilabda mögé állhattunk. Ahogy az üzleti életben, úgy a sportban is tiszteljük a csapatmunkát, a becsületes, kemény küzdéssel és kitartással elért kimagasló teljesítményeket. A pólóra a magyar emberek mindig büszkén, lelkesen tekintenek, a válogatottaknak nagy szurkolótábora van, a fiatal generáció számára inspiráló, példamutató sportolók a legjobb vízilabdázók” – fogalmazott a támogatás miértjéről Sófalvi Attila, a MARS Magyarország piaci igazgatója.

Az U18-as válogatott nevében Horváth János szövetségi edző mondott köszönetet: „Hálásak vagyunk minden támogatásért, köszönjük a MARS Magyarországnak, hogy lát bennünk fantáziát. A világbajnokságon azon leszünk, hogy minden szurkolónknak mosoly csaljunk majd az arcára.”

A cég a vízilabda iránti elkötelezettségét jelezve a Férfi Világliga Szuperdöntőjén résztvevő minden önkéntest egy Snickers csokoládéval jutalmaz.

Megosztás: