Már csak 4 nap a BL final sixig! 4 ország, 4 bajnokcsapat

14:37 | 2017. 21.
Csupa olyan csapat érkezik a Bajnokok Ligája hatos döntőjére, amely hazájában minimum bajnoki döntőt vívott.
Már csak 4 nap a BL final sixig! 4 ország, 4 bajnokcsapat
Négy nemzet csapatai szerepelnek a Duna Arénában sorra kerülő hatos döntőben, és jól mutatja a final six rangját, hogy mind a négy nemzet bajnoka itt lesz Budapesten, de a további két gárda is finalista volt hazája bajnokságában.

A címvédő Jug Dubrovnik a Mladost Zagrebet múlta felül a horvát döntőben, a tavaly második görög Olympiakosz a Vulaigmenit, a magyar és az olasz bajnokság fináléjában szereplő négy gárda pedig egyaránt tagja a legjobb hat mezőnyének Olaszországban a Recco 13–6-ra verte a Bresciát, míg nálunk a Szolnok 3–0-ás összesítéssel múlta felül az Egert.

És ha ez nem lenne elég, a Dubrovnik tizenharmadszor lett horvát bajnok, az Olympiakosz sorozatban ötödször győzött, ráadásul veretlenül lett aranyérmes, a Szolnok egymás után harmadszor örülhetett, míg a Recco tizenkét éve a legjobb olasz csapat.

Ráadásul a két ezüstérmes sem akármilyen együttes, a mostani szezonban eddig csak a Brescia tudta legyőzni a Reccót, míg a Szolnok csak két magyar együttestől, az Egertől és az OSC-től kapott ki.

Szóval a nemzeti bajnokságok eredményei alapján is okkal mondhatjuk, hogy Európa legjobb együttesei szállnak vízbe a Duna Arénában, és már csak négy napot kell várni a sztárcsapatokra.
 
A hatos döntőre még kaphatók jegyek, szóval, aki nem akar lemaradni, keresse a jegyed.hu oldalt – fantasztikus jegyáron részese lehet naponta a várhatóan nem mindennapi hangulatnak, a Duna Aréna első nemzetközi eseményének!

Bajnokok Ligája, férfiak, Final Six, Budapest, Duna Aréna
A program

Május 25., csütörtök – négy közé jutásért:
Olympiakosz–Jug Dubrovnik, 19:00
ZF-Eger–AN Brescia, 20:30

Május 26., péntek – elődöntő
Az 5. helyért, 17:30
Olympiakosz/Jug Dubrovnik-Pro Recco, 19:00
ZF-Eger/AN Brescia-Szolnoki Dózsa-Közgép, 20:30

Május 27., szombat
A 3. helyért, 15:15
Döntő, 16:45
Megosztás: