Huawei: újabb év a magyar póló mellett!

14:35 | 2016. 19.
Meghosszabbította együttműködési megállapodását a Magyar Vízilabda Szövetséggel a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója. Az MVLSZ technológiai partnere az Eb alatt jelentette be mindezt, igazolva töretlen bizalmát a sportágban.
Huawei: újabb év a magyar póló mellett!
A Huawei Technologies Hungary 2015-ben kezdte el támogatni a magyar vízilabdát és a kapcsolódó marketing aktivitások segítségével tovább növelte márkaismertségét a magyar piacon.

dr. Kemény Dénest, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökét is örömmel töltötte el, hogy az egy esztendeje kötött megállapodás sikeres és folytatódik: „A magyar póló tradicionálisan világhírű, boldog vagyok, hogy ilyen kiváló partereink vannak, mint például a Huawei.

A világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója a szövetség hivatalos technológiai partnerekét tovább támogatja tehát a vízilabdát. A többek között az AC Milan, az Arsenal, az Ajax, az Atlético de Madrid, a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund labdarúgó csapatát is támogató Huawei a „Make it possible” („Tedd lehetségessé”) márkaüzenet felépítésének érdekében kezdett nemzetközi szinten intenzív sportszponzorációs tevékenységbe még 2014-ben. Ezek az együttműködések jelentősen hozzájárultak a márkanév ismertségének növeléséhez Európában és világszerte.

A „Make It Possible” a Huawei mottója, és a magyar vízilabdasport által elért, nemzetközileg is elismert kiváló eredmények tökéletes összhangban állnak.” – mondta Seth Wang, a Huawei Fogyasztói Üzletágának magyarországi vezetője, aki bízik csapataink idei jó szereplésében, abban, hogy mindkét együttesünk ott lesz a riói olimpián.
Megosztás: