FONTOS INFORMÁCIÓK A KÖZELGŐ SEAT KUPÁVAL KAPCSOLATBAN!

12:00 | 2021. 30.
FONTOS INFORMÁCIÓK A KÖZELGŐ SEAT KUPÁVAL KAPCSOLATBAN!
 
Tisztelt Kollégák
Július 5-én és 6-án a SEAT Kupáért két mérkőzést vív a női válogatottunk a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában Kanada ellen.
A program:
Július 5., hétfő
19:30: Magyarország-Kanada
Július 6., kedd
14:00: Magyarország-Kanada
A BENU Kupához hasonlóan az esemény kiemelt egészségügyi jelleggel bír, a csapatokra fokozott védelem vonatkozik. A válogatottak buborékban laknak majd és korlátozottan állnak rendelkezésre a média munkatársai számára. Szeretnénk időben jelezni a munkavégzéshez szükséges feltételeket.
Annak érdekében, hogy a különböző felületeken a legjobb minőségben jelenhessenek meg a tudósítások az MVLSZ következő szempontok szerint biztosítja a média jelenlétét a kétmeccses kupán:
piros zónás kollégák - ők beléphetnek a medencetérbe-fotósok elsősorban, továbbá azon kollégák, akik interjúkat készítenek a csapatok játékosaival, edzőivel. Az interjúk kizárólag a medencetérben kialakított riporthelyszínen történhetnek, lehetőség szerint a távolságtartásra minél jobban odafigyelve. Az akkreditációs határidő: 2021.július 4., 12 óra. A piros zónába azoknak a kollégáknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, akik a hétvégi BENU Kupán is ebben a zónában dolgoznak.
 
- zöld zónás kollégák - Az ebben a zónában dolgozó kollégák nem mehetnek a csapatok közvetlen közelébe. Külön szektorban lesznek elhelyezve, ugyanakkor a nézőtéren szabadon mozoghatnak. Az akkreditációs határidő: 2021.július 4., 12 óra. A lekerített területen lesz töltési lehetőségetek (220V).
Kedves Kollégák,
a válogatottak edzései zártak, azonban természetesen tudjátok keresni a csapatokat, interjúk telefonon és netes formában készíthetők.
A fenti szempontok figyelembevételével várjuk az akkreditációs kérelmeiteket az eseményre.
Együttműködéseteket előre is köszönjük, szeretettel várunk Benneteket.
üdv, 
az MVLSZ média csapata
 
Megosztás: