BENU-kupa | Nemzetközi férfi vízilabdatorna

19:55 | 2019. 24.
BENU-kupa | Nemzetközi férfi vízilabdatorna
Tisztelt Kollégák!

A Magyar Vízilabda Szövetség és a BENU Magyarország Zrt. tisztelettel meghívja a magyar férfi vízilabda-válogatott sajtónyilvános edzésére, valamint az azt követő sajtótájékoztatóra!

Időpont: 2019. június 28., péntek
Helyszín: Budapest, Császár-Komjádi Béla Sportuszoda
Találkozó: 12.15-kor, az uszoda előterében
Az edzés utolsó fél órájában, 12.30-tól 13.00-ig fotók és vágóképek készíthetők, míg a sajtótájékoztató 13.15-kor kezdődik a Tommy Di Napoli étteremben.

A sajtótájékoztatón részt vesz dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja, Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, valamint Varga Dénes, csapatkapitány.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékotokat legkésőbb június 27-én, csütörtökön 12.00-ig jelezzétek a media@waterpolo.hu címen, mert csak az uszodának leadott lista alapján, együtt tudunk beengedni Titeket.

A BENU-kupán való részvételhez akkreditáció szükséges, részvételi szándékotokat kérjük, hogy előre, legkésőbb június 29-én, szombaton 12.00-ig jelezzétek a media@waterpolo.hu címen.

Sportbaráti üdvözlettel,

a Magyar Vízilabda Szövetség médiacsapata
Megosztás: