Diapolo-kupa | Nemzetközi női vízilabdatorna

10:00 | 2019. 22.
Diapolo-kupa | Nemzetközi női vízilabdatorna
Tisztelt Kollégák!

A Magyar Vízilabda Szövetség és Diapolo Magyarország Kft. tisztelettel meghívja a magyar női vízilabda-válogatott sajtónyilvános edzésére, valamint az azt követő sajtótájékoztatóra!

Időpont: 2019. június 25., kedd
Helyszín: Budapest, Hajós-uszoda
Az edzés utolsó fél órájában, 11.30-tól 12.00-ig fotók és vágóképek készíthetők, míg a sajtótájékoztató 12.30-kor a Magyar Vízilabda Szövetség tetőteraszán.

A sajtótájékoztatón részt vesz, Dr. Megyesi Zoltán, a Diapolo Magyarország Kft. ügyvezető tulajdonosa, Kovács Zoltán, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára, Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, valamint Keszthelyi Rita, csapatkapitány.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékotokat legkésőbb június 24-én, hétfőn 12.00-ig jelezzétek a media@waterpolo.hu címen, mert csak az uszodának leadott lista alapján, együtt tudunk beengedni Titeket.

A Diapolo-kupán való részvételhez akkreditáció szükséges, részvételi szándékotokat kérjük, hogy előre, legkésőbb június 25-én, kedden 12.00-ig jelezzétek a media@waterpolo.hu címen.

Sportbaráti üdvözlettel,

a Magyar Vízilabda Szövetség médiacsapata
Megosztás: